Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen plannen voor Sopranos-film

Shownieuws

Er komt geen film van The Sopranos. Het laatste seizoen sloot af met een open einde waardoor de suggestie werd gewekt dat er een film zou komen.

(Novum/AP) - De Amerikaanse serie The Sopranos wordt niet verfilmd. Het laatste seizoen sloot af met een open einde waardoor de suggestie werd gewekt dat er een film zou komen. "We hebben alle aspecten wel behandeld in de serie", zegt bedenker David Chase. Ook het feit dat veel karakters al het loodje hebben gelegd in de serie is volgens Chase een probleem voor een eventuele film.

Maar Chase houdt wel een slag om de arm. "Ik zeg nooit nooit, het kan zomaar zijn dat ik ineens een briljant idee krijg en toch een film over de Sopranos ga maken", zegt hij. "Maar dan moeten er wel investeerders worden gevonden en de acteurs moeten weer mee willen doen."

Over het einde van het achtste en laatste seizoen over de maffiafamilie zegt hij dat fans hun fantasie de vrije loop moeten laten. "Ik ga het besluit van een open einde niet verdedigen", zegt de 61-jarige Chase. "We hebben geprobeerd de kijkers te vermaken en nu voelen sommigen zich genept. Dat is nooit de bedoeling geweest."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen