Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton weer op stap in Hollywood

Shownieuws

Paris Hilton heeft zich weer laten zien in het nachtleven van Los Angeles. Het was de eerste keer na haar gevangenisstraf.

Paris Hilton weer op stap in Hollywood

Paris Hilton heeft zich weer laten zien in het nachtleven van Los Angeles. Het was de eerste keer dat de 26-jarige hotelerfgename op stap ging, nadat ze een gevangenisstraf van ruim drie weken had uitgezeten voor rijden zonder geldig rijbewijs.

Volgens het Amerikaanse tijdschrift People kwam de blondine met onder anderen haar zusje Nicky naar de hippe club Les Deux in Hollywood. Paris, die gekleed was in een grijs shirt, werd door haar lijfwachten afgeschermd van opdringerige fans.

Later klom het feestbeest op een bank en danste ze verleidelijk, terwijl alle ogen op haar gericht waren. Ze kon vrijwel alle nummers meezingen, inclusief haar eigen single 'Stars are blind'. Volgens andere clubgangers had Paris het enorm naar haar zin. "Ze was aan het lachen, drinken, dansen en zingen", vertelt een bezoeker van de club. "Ze praatte met iedereen en ze was steeds haar vriendinnen aan het knuffelen."

Vlak nadat ze was vrijgelaten uit de gevangenis, vertelde ze aan People dat ze zich in de cel had gerealiseerd 'dat er zoveel meer in het leven is dan de clubscene'. "Ik geef er nu niet meer zoveel om", vertelde ze. "Ik ben jong en ik houd van uitgaan, maar ik ga me nu meer op mijn werk richten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen