Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arend Langenberg trouwt bruidspaar op Schiphol

Shownieuws

Sky Radio-nieuwslezer Arend Langenberg trouwde vandaag op Schiphol een bruidspaar uit Almere. 07-07-2007 is de populairste trouwdatum van het jaar.

Arend Langenberg las vandaag geen nieuws voor op Sky Radio 101 FM, maar was op de populairste trouwdatum van dit jaar, 07-07-2007, aanwezig bij het huwelijk van Linda Adema en Roy van Kleef op luchthaven Schiphol. Het radiostation had een wedstrijd uitgeroepen waarbij luisteraars kans maakten alsnog te trouwen op de geluksdatum. De meeste locaties in Nederland zijn al maanden op deze dag volgeboekt.

De 58-jarige Langenberg verzorgde zaterdag de trouwrede en burgemeester Theo Weterings van de Gemeente Haarlemmermeer nam het officiële gedeelte van de ceremonie voor zijn rekening. Het gelukkige koppel zei normaal niet graag op de voorgrond te treden, maar voor deze ene keer toch maar wel het middelpunt van de belangstelling te willen zijn.

Langenberg had zich goed voorbereid op de trouwrede, liet hij weten. "Het is toch de belangrijkste dag uit het leven van anderen. Dan moet je zorgen dat je tot in de puntjes bent voorbereid." Met zijn diepe, zeer kenmerkende stem, sprak hij het stel mooie woorden toe. Na afloop van de huwelijksvoltrekking kon het kersverse bruidspaar meteen op een vliegtuig stappen voor een huwelijksreis naar de Malediven.

De nieuwslezer, die eerder dit jaar met deelnam aan de SBS-schaatsshow 'Sterren dansen op het ijs' was vandaag niet de enige BN'er die een bruidpaar in de watten legde. GTST-ster Lieke van Lexmond was in Huizen, waar ze Joost van Bunschoten en Monique Peters vlak na hun jawoord een wel heel spannend cadeau aanbood: de vibrerende ring Durex Play Vibrations.

Verder trouwde vandaag Tim Akkermans, de zanger van Di-rect, met zijn vriendin Stephanie van Einde. Het stel kreeg eerder dit jaar al een dochtertje, Lila.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen