Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ocean's thirteen' doet het goed in de VS

Shownieuws

'Ocean's thirteen' was dit weekeinde de meest bezochte film in de Verenigde Staten. De film, die debuteerde in de Amerikaanse box office, bracht 27 miljoen op.

(Novum/AP) - 'Ocean's thirteen' was dit weekeinde de meest bezochte film in de Verenigde Staten. De film, die debuteerde in de Amerikaanse box office, bracht ruim 27 miljoen euro op. Daarmee is het laatste deel van de trilogie het minst succesvol te noemen. 'Ocean's eleven' leverde ruim 28 miljoen euro op tijdens het openingsweekend terwijl het tweede deel maar liefst 29 miljoen in het laatje bracht.

De film 'Pirates of the Caribbean: At world's end' moest zijn koppositie inleveren en zakte naar de tweede plaats. Tot nu toe was de film, met Johnny Depp in de hoofdrol, wereldwijd goed voor ruim 189 miljoen euro.

'Knocked up', met in de hoofdrol Grey's Anatomy-actrice Katherine Heigl, staat op de derde plaats in de lijst. Dit weekeinde genereerde de film een kleine 15 miljoen euro. Het derde deel van de animatiefilm 'Shrek' moest twee plaatsen inleveren en eindigde als vijfde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen