Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton krijgt bezoek van zus en ex

Shownieuws

Paris Hilton heeft zondag bezoek gekregen van haar zusje Nicky en haar ex-vriend Stavros Niarchos. "Ze is sterk", zei Nicky tegen de aanwezige journalisten.

Paris Hilton heeft zondag bezoek gekregen van haar zusje Nicky en haar ex-vriend Stavros Niarchos. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De twee zijn de eerste die de gefortuneerde hotelerfgename opzoeken in de gevangenis, waar ze is opgesloten wegens rijden zonder rijbewijs, nadat ze eerder was opgepakt voor rijden onder invloed. "Ze is sterk", zei Nicky tegen de menigte journalisten en fotografen die zich voor het cellencomplex hebben opgesteld.

De vriend van Nicky, David Katzenberg, zette zijn vriendin en Niarchos af bij de afdeling van de gevangenis waar gedetineerden met fysieke en mentale problemen worden behandeld. Dat bevestigt de vermoedens dat het met de gezondheid van Paris nog steeds niet in orde is. Volgens geruchten zou de blondine al dagen niet gegeten of gedronken hebben, uit angst dat ze wordt gefotografeerd als ze naar het toilet gaat.

Volgens andere bezoekers, die in een rij stonden te wachten om de gevangenis in te kunnen, drongen Nicky en Stavros schaamteloos voor. "Wat kan ons die Paris Hilton schelen", zei een moeder die een bezoek wilde brengen aan haar dochter. "Wij zijn hier voor onze familie."

De 26-jarige Paris moet in totaal 23 dagen achter tralies doorbrengen. Als ze zich goed gedraagt, is ze in iets meer dan twee weken weer op vrije voeten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen