Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tim Robbins 'jamt' met lokale band

Shownieuws

Tim Robbins heeft opgetreden met de plaatselijke band van een klein dorp. De acteur kwam met een gitaar onder zijn arm binnenlopen in een bar in Edwardsville.

Tim Robbins 'jamt' met lokale band

(Novum/AP) - Tim Robbins heeft cafébezoekers in het Amerikaanse gehucht Edwardsville getrakteerd op een optreden met de plaatselijke band. De 48-jarige acteur kwam met een gitaar onder zijn arm een kroeg binnenlopen in de staat Illinois en vroeg de bandleden of hij mocht meespelen.

Robbins was in het stadje voor opnamen van de film 'The return', waarin hij de hoofdrol speelt. De aanwezigen in het café kregen onder meer 'Backstreets' van Bruce Springsteen te horen.

De bareigenaar was erg blij met het bezoek van de Hollywood-ster. "Ik heb hem een T-shirt gegeven en hij heeft zijn handtekening op de muur gezet", vertelt Laurie Chavez. Na de jamsessie was Robbins niet te beroerd om met enkele bezoekers op de foto te gaan.

Tim Robbins speelde in films als 'The shawshank redemption' en 'Mystic river', waarvoor hij een Oscar kreeg voor beste mannelijke bijrol. Als regisseur was hij onder meer verantwoordelijk voor 'Dead man walking', met Sean Penn en zijn vrouw Susan Sarandon in de hoofdrollen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen