Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vierde 'Shrek' in de maak

Shownieuws

Met 'Shrek the third' is er nog geen einde gekomen aan de succesvolle reeks animatiefilms over de groene Ogre Shrek. Dat heeft de producent van de films gezegd.

(Novum/AP) - Met 'Shrek the third' is er nog geen einde gekomen aan de succesvolle reeks animatiefilms over de groene Ogre Shrek. Jeffrey Katzenberg, de producent van de films, vertelde dat vrijdag tijdens een persconferentie in Berlijn.

Over het plot van de vierde film wilde de producent alleen vertellen dat Shrek 'zich moet verzoenen met iets moeilijks uit zijn verleden'. De film zou in 2010 moeten uitkomen. Ook wordt gewerkt aan een tv-special van een half uur met de personages uit de Shrek-trilogie.

Cameron Diaz, die de stem van prinses Fiona voor haar rekening neemt, maakt dinsdag haar opwachting bij de première van de film in Nederland. Ook Antonio Banderas, die Puss in Boots van een stem heeft voorzien, is in Amsterdam. Mike Myers, die gestalte geeft aan Shrek, laat verstek gaan bij de Nederlandse première.

In de nieuwe film zijn Shrek en Fiona waarnemend koning en koningin. Ze vinden er niets aan om te regeren en gaan op zoek naar een waardige troonopvolger. De film draait vanaf 21 juni in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen