Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Floortje Dessing vindt Chris Zegers de perfecte man

Shownieuws

Floortje Dessing vindt Chris Zegers de ideale man voor vrouwen. "Hij is megaslim, heeft principes, is lief en hartelijk. Hij klopt van a tot z. Hij is perfect."

Floortje Dessing vindt Chris Zegers de perfecte man

Chris Zegers is de ideale man voor vrouwen. Daarvan is zijn collega-presentator Floortje Dessing overtuigd. "Die gast is megaslim, heeft principes, is lief en hartelijk", vertelt ze in het blad Starstyle. "Hij klopt van a tot z. Sorry dames, maar hij is perfect."

Een relatie tussen Floortje en Chris zit er volgens haar echter niet in. "Ik ken Chris al zo lang, dat is bij ons niet eens im frage joh", zegt Dessing.

De twee presentatoren, die zes jaar samenwerkten aan het reisprogramma Yorin Travel en later RTL Travel, zijn momenteel beiden vrijgezel. De 36-jarige Zegers verbrak in april zijn relatie met Wendy van Dijk. Dessing zag onlangs haar relatie met een brandweerman na een jaar stuklopen. "Het is gewoon niet vol te houden met mij", zegt de eveneens 36-jarige Floortje. "Het begint leuk en aardig, maar uiteindelijk denken ze: je bent er écht nooit."

Dessing vindt het moeilijk om een leuke vent te vinden voor een relatie. Door haar leeftijd zijn de mannen volgens Floortje minder happig dan vroeger. En ze is geen voorstander van one night stands. Ook moet haar toekomstige partner begrip hebben voor haar drukke werkzaamheden. "Ik hoop dat ik uiteindelijk iemand vind die het begrijpt, die de voordelen ervan inziet omdat hij het zelf bijvoorbeeld ook heeft", legt ze uit.

De kans dat ze ooit kinderen krijgt, acht ze een stuk kleiner dan bij een gemiddelde vrouw, en ook haar eierstokken rammelen nog niet. Maar een nieuwe relatie zou een zekere leegte opvullen. "Ik mis het dat er iemand op Schiphol staat en ik mis het dat als ik griep heb, iemand me instopt en over mijn bol aait en zegt dat alles goed komt", zegt de reisdeskundige, die vorige maand de overstap maakte van RTL naar omroep LLink. "Ik zou absoluut niet weigeren als er nu een leuke vent voor mijn neus zou staan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen