Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grönloh wil geld van Paul de Leeuw

Shownieuws

Anneke Grönloh wil best een duet zingen met Paul de Leeuw. In ruil voor gastoptredens bij de concertreeks Symphonica in Rosso wil ze dertigduizend euro zien.

Anneke Grönloh wil best een duet zingen met Paul de Leeuw. Maar in ruil voor vijf gastoptredens tijdens de concertreeks Symphonica in Rosso wil de zangeres daarvoor wel dertigduizend euro zien. Dat heeft zij vrijdag bevestigd na een bericht hierover in De Telegraaf.

De 65-jarige artieste raakte enkele jaren geleden in onmin met de volslanke presentator, nadat hij haar als dronken typetje had neergezet. Onlangs vroeg De Leeuw haar in een brief of zij met hem wil optreden. "Ik wil best een punt zetten achter de hele kwestie", stelt Grönloh in het vraaggesprek met de krant. "Maar dan zal Paul dertigduizend euro moeten storten aan het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis." De zangeres verloor onlangs haar zusje aan kanker.

Grönloh, die bekend werd door nummers als 'Brandend zand' en 'Paradiso', wil de vete liever vergeten. "Ik wil de zaak al helemaal niet oprakelen", zegt ze. "Het is allemaal erg genoeg geweest."

De Leeuw staat begin november vijf keer in het Gelredome met Symphonica in Rosso. Een groot aantal gastartiesten staat de zanger bij, onder wie Edsilia Rombley en Marco Borsato, die vorig jaar tien keer in een uitverkocht Gelredome stond met de eerste concertreeks.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen