Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Justin Timberlake steunt oorlog in Irak

Shownieuws

Justin Timberlake steunt de oorlog in Irak. Tijdens een concert in Londen stak hij de Amerikaanse soldaten in het land een hart onder de riem.

Justin Timberlake steunt de oorlog in Irak. Tijdens een concert in Londen stak hij de Amerikaanse soldaten in het land een hart onder de riem. "Omdat het de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag is, wil ik graag een toast uitbrengen", zei hij woensdag op 4 juli, meldt het Amerikaanse tijdschrift People. "Deze is voor onze manschappen die vechten voor onze vrijheid."

De 26-jarige zanger is bezig met een grote Europese tournee. Woensdag vond het eerste van vijf concerten plaats die hij in de Britse hoofdstad geeft. "Als klein jongetje zou ik nooit hebben geloofd dat ik ooit een show zou doen in Londen, laat staan vijf", riep hij naar het publiek. "Jullie hebben de dromen van deze plattelandsjongen waargemaakt."

Op 16 juni stond de popzanger in de Amsterdamse ArenA. De Nederlandse zangeres Esmée Denters, die bekend werd via de videowebsite YouTube, trad op in het voorprogramma. Nadat Timberlake haar eerder live had horen zingen, bood hij haar een contract aan bij zijn nieuwe platenlabel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen