Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kate Moss dumpt spullen van Pete'

Shownieuws

Kate Moss heeft verhuizers ingehuurd om de spullen van Pete Doherty te verhuizen. Het model zou een punt hebben gezet achter haar relatie met de zanger.

Kate Moss heeft verhuizers ingehuurd om de spullen van Pete Doherty uit haar huis te laten verwijderen. Het 33-jarige topmodel zou, na enkele heftige ruzies in het afgelopen weekeinde, een punt hebben gezet achter haar turbulente relatie met de Babyshambles-zanger. Dat meldt de Britse krant Daily Mirror.

Verhuizers sjouwden een piano, gitaren, schilderijen en wat versleten koffers uit het huis van Moss in Londen. Ze heeft nieuwe lijfwachten in de arm genomen om beroepsjunkie Doherty uit haar buurt te houden. Ook liet het Britse model de sloten op haar deuren vervangen, stelt de Daily Mirror. De 28-jarige Doherty zou gebroken zijn nu zijn vriendin hem de deur heeft gewezen. "Hij wil alles doen om haar terug te winnen", vertelt een vriend van het stel.

De zanger moet vanaf 16 juli afkicken in een kliniek. Naar verluidt is hij van plan eerder in behandeling te gaan, als dat zijn relatie zou redden. Die kans lijkt klein. "Het interesseert haar niet meer", zegt een vriend van Moss.

Kate zou Pete hebben gedumpt omdat hij vorige week de nacht zou hebben doorgebracht met een Zuid-Afrikaanse vrouw. "Kate is woest", vertelt een vriend van het model in de krant. "Ze haat het om voor gek te staan en ze is ook nog eens heel jaloers."

De familie van Kate is opgelucht dat ze eindelijk van Pete lijkt af te zijn. "We vinden het vervelend dat ze verdrietig is, maar eerlijk gezegd zijn we dolblij", zegt een familielid. "Ze is een supermodel, ze kan zoveel beter krijgen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen