Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Seksfoto's Nick Lachey toch gepubliceerd

Shownieuws

De seksfoto's die Nick Lachey uit de media probeerde te houden, zijn toch gepubliceerd. In een tijdschrift is te zien hoe hij met Vanessa Minnillo seks heeft.

De seksfoto's die Nick Lachey uit de media probeerde te houden, zijn toch gepubliceerd. In het Australische tijdschrift Famous is te zien hoe de zanger met zijn vriendin Vanessa Minnillo seks heeft in een bubbelbad. Eerder deze week dreigde Lachey een rechtszaak te beginnen tegen Amerikaanse media die de pikante kiekjes zouden plaatsen.

Dit deed hij nadat enkele gecensureerde beelden van de naakte geliefden werden afgedrukt in het Amerikaanse blad Life & Style. Geruchten deden toen de ronde dat er nog schokkender foto's waren aangeboden aan verschillende media.

Op de kiekjes in het Australische blad is te zien hoe het jonge stel in verschillende standjes de liefde bedrijft in een jacuzzi. Geslachtsdelen worden aan het zicht ontnomen door de rand van het bubbelbad.

De foto's werden gemaakt tijdens een verblijf van Lachey en Minnillo in een Mexicaans vakantieresort. Volgens de advocaat van de popzanger zijn de plaatjes 'ongehoord en kwaadaardig'. "De foto's zijn een duidelijke schending van de privacy van onze cliënten", zei hij begin deze week.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen