Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede ongeluk bij musical Grease

Shownieuws

Voor de tweede keer heeft een ongeluk op het podium plaatsgevonden bij een opvoering van 'Grease'. Nélo Schelle viel woensdag van twee meter hoog van een trap.

Voor de tweede keer heeft er een ongeluk op het podium plaatsgevonden bij een opvoering van de musical 'Grease'. Nélo Schelle viel woensdag van twee meter hoog van een trap, waarop de voorstelling in Eindhoven werd afgebroken. De acteur werd met een ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

Schelle, de understudy van William Spaaij die het personage Kenickie speelt, bleek niets te mankeren. "Hij is helemaal binnenstebuiten gekeerd", vertelt Tim Boersma, woordvoerder van V&V Entertainment. "Er is een MRI-scan gemaakt en zijn longen zijn onderzocht. Hij is gelukkig helemaal in orde." Spaaij breekt zijn korte vakantie af en neemt de rol van Schelle donderdag weer over. Of en hoe bezoekers van de show in Eindhoven hun geld terugkrijgen, is nog niet duidelijk.

In februari raakten hoofdrolspelers Jim Bakkum en Bettina Holwerda gewond, toen de auto waarin zij zaten in de orkestbak belandde. Bij het ongeval liep Bakkum een zware hersenschudding op. Holwerda brak haar hand op meerdere plaatsen. Inmiddels staan beide acteurs weer op het podium.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen