Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel C bevreesd voor onvruchtbaarheid

Shownieuws

Spice Girl Melanie Chisolm vreest dat ze geen kinderen kan krijgen. Door haar extreme fitnessregime zou zij wellicht onvruchtbaar zijn geworden.

Spice Girl Melanie Chisolm vreest dat ze geen kinderen kan krijgen. Door haar extreme fitnessregime, tijdens de hoogtijdagen van de Spice Girls, is ze mogelijk onvruchtbaar geworden. "Ik heb misschien permanente schade aangericht", onthult zij in de Britse krant The Sun.

De 33-jarige Mel C, beter bekend als Sporty Spice, was vroeger erg onzeker. "Ik zette mezelf onder druk om er op een bepaalde manier uit te zien", stelt ze. "Ik ging constant naar de sportschool en trainde voortdurend. Ik werd zo dun dat ik niet meer ongesteld werd en mijn botten broos werden."

De zangeres is de enige van de vijf Spice Girls, die vorige week aankondigden weer samen op te gaan treden, die nog geen kinderen heeft of verwacht. Emma Bunton, die de bijnaam Baby Spice draagt, krijgt deze zomer haar eerste kindje. Mel C geeft de hoop echter niet op. "Ik ben blij met mijn leven, maar ik wil moeder worden en ik zou graag meer dan één kind hebben", zegt ze.

De populaire meidengroep verklapte donderdag dat er een wereldwijde toer aankomt. Op 7 september beginnen de zangeressen in Los Angeles, waarna ze grote steden als Las Vegas, Londen, Peking, Sydney en Buenos Aires aandoen. Inmiddels hebben meer dan een miljoen mensen zich via de website van de band aangemeld voor kaartjes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen