Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Rod Stewart ontkent schuld aan mishandeling

Shownieuws

Sean Stewart, de zoon van rocker Rod Stewart, claimt onschuldig te zijn aan mishandeling van een echtpaar. Hij zou het stel met bakstenen hebben bekogeld.

(Novum/AP) - Sean Stewart, de zoon van rocker Rod Stewart, heeft in een rechtbank in Los Angeles verklaard onschuldig te zijn aan mishandeling van een man en vrouw. De 26-jarige ster van de realityshow Sons of Hollywood wordt ervan verdacht uit het niets bakstenen te hebben gegooid naar het stel en hun auto.

Stewart en twee vrienden werden op de avond van de vermeende aanval geweigerd bij een nachtclub in Los Angeles. Toen hij door de feestgangers werd uitgelachen, zou Sean in woede zijn ontstoken. Hij verliet het feest en uitte zijn frustratie door het gooien van stenen.

Hij is aangeklaagd op vier gronden, waaronder mishandeling met een dodelijk wapen en vandalisme. Het is niet bekend wat voor straf hem boven het hoofd hangt. Voorlopig loopt de zoon van de rocker weer vrij rond, na betaling van een borgsom van ruim 44 duizend euro. Op 6 augustus is een nieuwe hoorzitting in de zaak gepland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen