Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pavarotti ontkent berichten over naderende dood

Shownieuws

De uitspraak van de dochter van Luciano Pavarotti dat haar vader weet dat hij binnenkort doodgaat, is uit zijn verband gerukt. Dat zegt de manager van de tenor.

(Novum/AP) - Luciano Pavarotti is niet van plan binnenkort dood te gaan. Dat vertelt zijn manager Terri Robson. De 71-jarige tenor, bij wie vorig jaar alvleesklierkanker werd geconstateerd, ziet zijn gezondheidssituatie juist rooskleurig in. "Hij is heel positief en voelt zich steeds sterker."

Dinsdag stond er een interview met een dochter van de operazanger in het Italiaanse tijdschrift Diva e Donna, waarin zij haar zorgen uit over de gezondheid van haar vader. "Hij weet dat hij binnenkort doodgaat", wordt zij geciteerd. Volgens Robson zijn de woorden van Guliana echter uit hun verband gerukt. "Ze vindt het afschuwelijk dat haar woorden verdraaid zijn."

Robson heeft haar cliënt geconfronteerd met het interview en vertelt dat hij er 'hartelijk om kon lachen'. De tenor voelt zich volgens haar zelfs zo goed dat hij bezig is met opnamen van nieuw materiaal. De klassieke religieuze nummers zouden begin volgend jaar worden uitgebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen