Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radcliffe trakteert zichzelf op een Fiat Punto

Shownieuws

Daniel Radcliffe geeft zichzelf voor zijn achttiende verjaardag een Fiat Punto kado. De acteur kiest voor deze auto omdat het een milieuvriendelijk wagen is.

Daniel Radcliffe geeft zichzelf voor zijn achttiende verjaardag een Fiat Punto kado. Radcliffe, die 33 miljoen euro op zijn bankrekening heeft staan, koos voor een 'simpele wagen' omdat de Fiat een milieuvriendelijke auto is.

Een prettige bijkomstigheid volgens de acteur, is dat hij in deze auto minder snel herkend zal worden. "De meeste beroemdheden rijden in luxe auto's en dat trekt de aandacht van mensen", zegt een vriend van Radcliffe tegen de Britse krant The Daily Mail.

Radcliffe heeft volgende maand op zijn verjaardag de beschikking over zijn vergaarde fortuin. Maar hij is niet van plan om al het geld over de balk te smijten. "Hij is natuurlijk blij met een goedgevulde bankrekening, maar hij geeft niet meteen alles uit", zegt de vriend.

De bankrekening van de zeventienjarige acteur werd gespekt door het succes van de Harry Potter-films. Vanaf twaalf juli is de verfilming van het vijfde boek 'Harry Potter and the order of the Phoenix' te zien in de bioscopen. Op 21 juli komt het zevende en tevens laatste deel uit van de Harry Potter boeken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen