Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toch geen miljoen voor hondenvoer Paris

Shownieuws

Een leeg hondenvoerblikje uit de vuilnisbak van Paris Hilton heeft op een veiling uiteindelijk 224 euro opgebracht. Een bod van een miljoen euro bleek een grap.

(Novum/AP) - Een leeg blikje hondenvoer uit de vuilnisbak van Paris Hilton heeft uiteindelijk 224 euro opgebracht. Het blikje werd samen met andere voorwerpen uit de vuilnisbak van de blondine geveild op de veilingsite eBay. Aanvankelijk leek er ruim een miljoen euro op de verpakking te zijn geboden, maar dit bod bleek uiteindelijk niet geldig.

Desondanks zijn ook de andere items die door de medewerkers van de website HollywoodStarTrash.com op eBay waren gezet voor een aardig bedrag weggegaan. Voor een gebruikte tandenborstel van de hotelerfgename werd ook 224 euro betaald. Twee enveloppen die naar Paris werden gestuurd toen ze onlangs in de gevangenis zat, zijn voor 375 euro geveild. En voor een door de blondine leeggedronken blikje Cola werd 38 euro neergelegd.

De fabrikant van het organische hondenvoer, Party Animal Inc., zal er waarschijnlijk niet van wakker liggen dat het miljoenenbod op het blikje uiteindelijk een grap bleek te zijn. Vorige week verklaarde de eigenaar van het bedrijf al dat de verkoop van het diervoedsel storm liep dankzij alle media-aandacht. "In de afgelopen 24 uur hebben wij meer bestellingen gehad dan ooit tevoren." De blikjes kosten 25 euro per stuk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen