Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dannielynn uitgeroepen tot invloedrijke ster

Shownieuws

Dannielynn, het dochtertje van wijlen Anna Nicole Smith, behoort tot de meest invloedrijke beroemdheden van het moment. OK! Magazine heeft een lijst opgesteld.

(Novum/AP) - Katie Holmes en Dannielynn, het tien maanden oude dochtertje van wijlen Anna Nicole Smith, behoren tot de meest invloedrijke beroemdheden van het moment. Dat vinden althans de redacteuren van het Britse tijdschrift OK! In de nieuwste editie van het blad, dat vanaf vrijdag in de winkels ligt, staat een lijst waarop negentien sterren worden aangewezen als 'invloedrijk'.

De lijst is onderverdeeld in zes categorieën. Holmes, de vrouw van Tom Cruise en moeder van zijn 1-jarige dochtertje Suri, staat in de categorie 'schoonheidskoningin' vanwege 'haar verfrissende uitstraling'. Dannielynn wordt geroemd als 'overlever'. Omdat ze 'het middelpunt was van een van de meeste controversiële tragedies van Hollywood'. Haar moeder overleed in februari, waarna verschillende mannen zich opwierpen als haar vader. Er wordt nog steeds gestreden om haar voogdij.

Andere sterren op de lijst zijn onder anderen Angelina Jolie en Brad Pitt, in de categorie 'nieuwsmaker', Idols-bedenker Simon Cowell, in de categorie 'entertainer', en Justin Timberlake, in de categorie 'trendsetter'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen