Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tabloid laat lezers cupmaat 'Posh' raden

Shownieuws

The Sun wil het voor eens en voor altijd weten: hoe groot zijn de borsten van Victoria Beckham? Men kan op de site een gok doen.

De Britse krant The Sun wil het voor eens en voor altijd weten: hoe groot zijn de borsten van Victoria Beckham? "Iedereen heeft het over mijn tieten, terwijl ze maar 70B zijn", zou de zangeres tegen de krant hebben gezegd. "Dat klinkt niet al te geloofwaardig", oordeelt The Sun. "Doe mee aan onze enquête en laat weten wat volgens jou de echte maat is."

Lezers van de tabloid kunnen kiezen tussen 60AA, 65B, 65C en 70DD. Om de gok iets makkelijker te maken, is op de website van de krant een aantal foto's te bekijken, waarop de rondborstige Spice Girl schaars gekleed haar decolleté aan de wereld toont.

Over de authenticiteit van Victoria's borsten wordt al jaren gespeculeerd. 'Posh' heeft zelf altijd ontkend dat zij plastische chirurgie heeft ondergaan. De aandacht voor haar rondborstige figuur wakkerde weer aan, nadat zij vorige week in een niets verhullend korset verscheen bij een persconferentie van de Spice Girls.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen