Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Muzikanten Tamara Tol betrokken bij ongeluk

Shownieuws

De opnamen van de nieuwe clip van Tamara Tol zijn niet goed begonnen. Twee muzikanten en een visagiste die zouden meewerken, hebben een auto-ongeluk gekregen.

De opnamen van de nieuwe clip van de Volendamse zangeres Tamara Tol zijn niet goed begonnen. Twee muzikanten en een visagiste die zouden meewerken aan de video van haar nieuwe single 'Hola' hebben op weg naar de opnamelocatie een auto-ongeluk gekregen. Een van hen ligt in het ziekenhuis. Dat heeft het management van Tol dinsdag gemeld.

Toen de 35-jarige Tol vanochtend onderweg was naar bungalowpark Het Heijderbos in het Limburgse Heijen kwam ze in een file terecht. Deze bleek te zijn veroorzaakt door het ongeval waarbij haar muzikanten betrokken waren. Eén van de gitaristen van Tol raakte daarbij ernstig gewond. Hij belandde op de intensive care. Inmiddels heeft hij deze verlaten, maar hij ligt nog wel in het ziekenhuis met diverse botbreuken.

In april kwam het solodebuutalbum van Tamara Tol, 'Zeg 't met bloemen', uit. Een Duitstalige versie van de cd werd gelijktijdig uitbracht onder de naam 'Ganz toll'. In het midden van de jaren negentig vormde Tol samen met Ben Hendriks het duo Ben en Tamara, dat het album 'Love is the only way' uitbracht. In 1999 deed de moeder van drie kinderen mee aan het Nationaal Songfestival met het nummer 'Coming home'. Ze eindigde als vierde in de zangwedstrijd die werd gewonnen door Marlayne met 'One good reason'.

De opnamen van de clip van 'Hola' zijn ondanks het ongeluk wel doorgegaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen