Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Diddy wint prijs voor parfum

Shownieuws

Diddy heeft een Fragrance Foundation Award gewonnen voor zijn luchtje Unforgivable. "Ik ben de eerste Afro-Amerikaan die deze award heeft gewonnen", zegt hij.

Diddy heeft een prijs gewonnen voor zijn herenparfum Unforgivable. De rapper nam de Fragrance Foundation Award in ontvangst. "Ik ben de eerste Afro-Amerikaan in de geschiedenis die deze award heeft gewonnen", zegt de steenrijke ondernemer op zijn profiel op MySpace.

De 37-jarige Diddy, die eigenlijk Sean Combs heet, nam het met zijn luchtje op tegen topmerken als Ralph Lauren en Calvin Klein. De prestigieuze prijs, die dit jaar voor de 35e keer werd uitgereikt, moest hij delen met het parfum Terre d'Hermès, van het Franse modelabel Hermès.

Unforgivable valt onder Sean John, het herenmode-imperium van Diddy, dat onder meer jeans, jassen en accessoires omvat. Het parfum is momenteel alleen in Amerika en Groot-Brittannië te koop. In september lanceert de muziekproducent naast een dameskledinglijn een variant van zijn parfum voor vrouwen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen