Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan viert verjaardag in stilte

Shownieuws

Feestbeest Lindsay Lohan heeft haar 21e verjaardag in stilte gevierd. Ze kreeg bezoek van haar moeder en jogde op het strand.

Dit jaar geen gigantisch champagnebal voor voormalig feestbeest Lindsay Lohan, en dat terwijl ze de leeftijd heeft bereikt waarop ze mag drinken. De roodharige actrice werd maandag 21 en vierde haar verjaardag in stilte in de ontwenningkliniek in Malibu waar ze sinds eind mei verblijft. Lindsay verliet de kliniek alleen om een stukje te joggen op het strand, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Wel kreeg ze een bezoekje van haar moeder Dina, zusje Ali en wat goede vrienden, die bij aankomst cadeautjes droegen in tassen van Hermès en Louis Vuitton. Ook werd een speciaal cadeau van Versace afgeleverd.

Lohan volgt momenteel een speciaal programma dat haar toestaat de kliniek zo nu en dan te verlaten. Zo werd ze vrijdag gezien bij de Hollywoodhotspot Chateau Marmont, waar ze een kopje thee, een cola en een glas water nuttigde. Zaterdag was ze in een boetiek waar ze wat spulletjes kocht voor haar badkamer. Ook droeg ze de nieuwe iPhone van Apple bij zich.

Het rustige weekje van Lindsay staat in schril contrast met de plannen die de actrice eerder aankondigde voor haar verjaardag. In mei zei ze in de Ellen DeGeneres Show dat ze een groot feest zou geven in de Pure Nightclub in Las Vegas. Iedereen, dus ook fans, was uitgenodigd. Het feest werd eerder afgeblazen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen