Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geadopteerde zoon Angelina heet nu ook Jolie-Pitt

Shownieuws

De geadopteerde zoon van Angelina Jolie heeft dezelfde achternaam als de andere kinderen uit het gezin. De 3-jarige jongen heet nu Pax Thien Jolie-Pitt.

Geadopteerde zoon Angelina heet nu ook Jolie-Pitt

(Novum/AP) - De geadopteerde zoon van Angelina Jolie heeft dezelfde achternaam gekregen als de andere kinderen uit het gezin. De 3-jarige Pax Thien Jolie heet sinds donderdag Pax Thien Jolie-Pitt. Dat heeft de rechter in Santa Monica bepaald.

Jolie reisde in april naar Vietnam om een jongetje te adopteren uit een weeshuis in Ho Chi Minh Stad. De actrice vroeg de adoptiepapieren aan als alleenstaande moeder omdat ze niet is getrouwd met haar partner Brad Pitt. In Vietnam is het doorgaans moeilijker een kind te adopteren als ongetrouwd stel. Omdat Pitt en Jolie de kleine Pax wel samen opvoeden, vonden ze het van belang dat hij de naam van zijn beide zijn ouders zou krijgen.

Eerder diende Jolie, die maandag 32 wordt, dezelfde aanvraag in voor haar twee andere geadopteerde kinderen, de 5-jarige Maddox uit Cambodja en de 2-jarige Zahara uit Ethiopië. Dochter Shiloh, die zondag 1 jaar werd, is het enige biologische kind van het stel en heet daarom al sinds haar geboorte Jolie-Pitt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen