Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie maakt grappen over anorexia

Shownieuws

Haar toespelingen op de eetstoornis anorexia, in haar uitnodiging voor een barbecuefeestje, waren niet meer dan een grapje. Dat beweerde Nicole Richie woensdag.

Nicole Richie maakt grappen over anorexia

De toespelingen van Nicole Richie op de eetstoornis anorexia, in haar uitnodiging voor een barbecuefeestje, waren niet meer dan een grapje. Dat beweerde de socialite woensdag op de Amerikaanse radio. "Het was een e-mail naar mijn vrienden", zei ze. "Het was een grapje, en daar is niets mis mee."

De uitgelekte e-mail zorgde deze week voor opschudding vanwege de provocerende tekst waarmee de uitnodiging eindigde. "Er zal een weegschaal bij de deur staan. Meisjes die zwaarder zijn dan 45 kilo mogen niet naar binnen", schreef de blondine. "Dus begin jezelf maar alvast uit te hongeren."

Haar grapjes over anorexia komen kort nadat foto's van een uitgemergelde Richie in de media waren opgedoken. Geruchten over hongerdiëten staken onmiddellijk weer de kop op. Ook zou zij zich onlangs opnieuw hebben laten behandelen voor een eetstoornis, iets dat zij zelf ontkent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen