Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe vlam voor Robbie Williams

Shownieuws

Robbie Williams heeft een nieuwe vlam. De zanger lijkt zijn geluk te hebben gevonden bij de Amerikaanse actrice Ayda Field die hij leerde kennen op een feestje.

Robbie Williams heeft een nieuwe vlam. De zanger, die de afgelopen twee maanden druk aan het daten was, lijkt zijn geluk te hebben gevonden bij de Amerikaanse tv-actrice Ayda Field. Dat meldt de Britse krant The Daily Mirror.

De twee leerden elkaar kennen op een feest in Los Angeles en zijn sindsdien onafscheidelijk. Zo zijn ze al gespot tijdens een bioscoopbezoek en zouden ze regelmatig een dvd-tje kijken bij Robbie thuis.

De 33-jarige Williams, die eerder al kortstondige relaties had met actrice Tara Palmer-Tomkinson en zangeressen Nicole Appleton en Geri Halliwell, is volgens bekenden helemaal in de wolken. En dat is opvallend want de zanger bestempelde Amerikaanse vrouwen onlangs nog als idioot.

Hij had zelf zo genoeg van de dating-cultuur in Hollywood dat hij meldde Amerika te verlaten. Of Williams nog steeds terug wil naar Engeland is niet duidelijk.

De 28-jarige Ayda is bekend van diverse tv-series. Zo speelde ze onder meer in Will and Grace en Days Of Our Lives.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen