Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kroes wilde vrijgezellenfuif zonder strippers

Shownieuws

Wolter Kroes houdt van vrouwen, maar zijn vrijgezellenfeest was een aangelegenheid voor mannen. "Stripteases heb ik al vaak genoeg meegemaakt", vertelt hij.

Kroes wilde vrijgezellenfuif zonder strippers

Wolter Kroes houdt van vrouwen, maar zijn vrijgezellenfeest was een aangelegenheid voor mannen. "Stripteases en dat soort dingen heb ik in het verleden al vaak genoeg meegemaakt", zegt de volkszanger, die vrijdag in het huwelijk treedt. "Ik heb zelfs naakt in een kroeg op het podium gelegen. Nu wilde ik gewoon lekker met mijn beste vriendjes weg."

De 38-jarige muzikant zocht in plaats van donkere striptenten het water op. "Ik ben eerst lekker dronken geworden en daarna zijn we gaan wakeboarden in Loosdrecht", glundert Kroes. "Uiteindelijk zijn we in een feesttent terecht gekomen, waar ik mijn ding heb gedaan. Dan sta je dus toch weer een beetje te werken."

Koudwatervrees voor de grote dag is iets waarmee de zanger onbekend is. "Ik vind het helemaal niet eng. Ik heb gewoon de ideale vrouw getroffen, de liefste van de wereld. Ik leerde Tessa kennen en een half jaar later heb ik haar al ten huwelijk gevraagd, dus het zat meteen al goed. Ze wilde ook meteen."

De zanger heeft nog geen idee waar de huwelijksreis heengaat. "Dat is een grote verrassing", verklaart Kroes. "Het management heeft alles geregeld. Het wordt in ieder geval een zonbestemming en het is veertien uur vliegen, heb ik gehoord, richting de tropen." Het nieuwe album van de zanger, dat in september verschijnt, krijgt mogelijk ook een tropisch tintje. "We zijn nu in onderhandeling met een exotische, Zuid-Amerikaanse wereldster."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen