Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex volgt Lindsay Lohan naar afkickkliniek

Shownieuws

Calum Best neemt een voorbeeld aan zijn ex Lindsay Lohan. Het notoire feestbeest wil zijn leven beteren, door zich te laten behandelen in een afkickkliniek.

Ex volgt Lindsay Lohan naar afkickkliniek

Calum Best neemt een voorbeeld aan zijn ex-vriendin Lindsay Lohan. Het notoire feestbeest wil zijn leven beteren, door zich te laten behandelen in een afkickkliniek. "Ik ben een stoute jongen", bekent het voormalige model aan de Britse krant The Sun. "Ik ga uit, word dronken, snuif cocaïne en doe dan stomme, verdorven dingen met foute vrouwen."

De 26-jarige Best doet een boekje open over zijn privéleven, nadat woensdag videobeelden waren opgedoken waarop te zien is hoe hij seks heeft en cocaïne snuift met twee prostituees. "Als ik high ben, doe ik heftige, stomme dingen", legt hij uit. "Ik ben een warmbloedige vent en verslaafd aan seks."

De grootste angst van de jonge socialite is om te eindigen als zijn vader, de Ierse voetballegende George Best. De sportheld was verslaafd aan alcohol en overleed in 2005 op 59-jarige leeftijd aan de complicaties van een levertransplantatie. "Verslaafd zijn is gewoon een deel van mij", stelt Best. "Ik geef mijn vader niet de schuld, maar hij was net als ik."

Zijn verhouding met Lohan, die zich begin deze week in een kliniek liet opnemen, kan Best moeilijk definiëren. "Ze is een fantastische meid", zegt hij. "Ik steun haar in alles wat ze doet. Ik kan niet zeggen dat ze mijn vriendin is, maar we zullen wel zien. We houden contact met elkaar." Best en Lohan gingen deze maand veelvuldig met elkaar uit. Ook werden ze knuffelend op de foto gezet, tijdens een vakantie naar de Bahama's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen