Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fans van Marco Borsato kunnen bloggen

Shownieuws

Fans van Marco Borsato kunnen sinds kort ook online hun hart luchten. Hij heeft een website in het leven geroepen, waarop fans een weblog kunnen beginnen.

Fans van Marco Borsato kunnen in het vervolg ook online hun hart luchten. De zanger heeft een website in het leven geroepen, waarop liefhebbers hun eigen weblog kunnen beginnen. Op Borsatoweblog.nl kunnen liefhebbers een eigen stek creëren, met daarop verhalen, foto's en filmpjes.

Borsato is zelf nauw betrokken bij het interactieve project, waaraan inmiddels driehonderd mensen meewerken. "Elke dag zit ik op de logjes te surfen en bekijk foto's, ook van mezelf die ik nog nooit gezien heb", schrijft hij op zijn website. "Het werkt bijna verslavend!"

Leden van de fanclub van Borsato kunnen gratis een weblog beginnen. De meest creatieve fans maken kans op een speciaal filmpje van de muziekster. "Deze zomer ga ik elke week een weblog van de week uitzoeken", verklapt hij. "En die krijgt van mij een filmpje. Een kort, persoonlijk filmpje dat je op je Borsatoweblog kunt zetten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen