Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anne Heche en ex begraven strijdbijl

Shownieuws

Anne Heche en haar ex-man zijn een tijdelijke voogdijregeling overeengekomen. Ook hebben ze afgesproken te stoppen elkaar publiekelijk zwart te maken.

(Novum/AP) - Anne Heche en haar ex-man Coleman Laffoon zijn een tijdelijke voogdijregeling overeengekomen. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De voormalige echtelieden hebben ook afgesproken elkaar niet meer zwart te maken, ter bescherming van hun 5-jarige zoontje Homer.

Sinds Laffoon begin dit jaar een scheiding aanvroeg, gooien de cameraman en de actrice met modder naar elkaar in de pers. Laffoon eist de gedeeltelijke voogdij over Homer. Volgens hem zou Heche geen goede moeder zijn, onder meer omdat ze lijdt aan waanideeën. Op haar beurt schilderde de actrice haar ex af als een slechte vader omdat hij het kind voortdurend zou achterlaten bij kindermeisjes, terwijl hij porno bekijkt op het internet. Ook zou hij meer interesse hebben in geld dan in de toekomst van zijn zoon. Heche eist daarom de volledige voogdij over Homer.

De twee zijn nu overeengekomen dat Homer de komende tijd om en om bij zijn ouders verblijft in Los Angeles. Op 22 juli brengt de 33-jarige Laffoon zijn oogappel dan naar Vancouver, waar Homer de zomer met zijn 37-jarige moeder zal doorbrengen tijdens haar opnamen voor de serie Men in Trees.

Volgende week hebben Heche en Laffoon een afspraak bij een bemiddelaar en op 11 juni staat een nieuwe zitting in de voogdijzaak gepland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen