Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paula Abdul vindt levensdoel in American Idol

Shownieuws

Paula Abdul heeft ontdekt waarom ze op aarde is gezet. De zangeres heeft haar levensdoel gevonden in de jury van de Amerikaanse versie van Idols, zegt ze.

(Novum/AP) - Paula Abdul heeft ontdekt waarom ze op aarde is gezet. De zangeres heeft haar levensdoel gevonden in de jury van de Amerikaanse versie van Idols. Dat vertelt ze in een interview met het Britse tijdschrift OK! "Jureren bij American Idol overtreft het winnen van een Grammy en het verkopen van miljoenen platen", zegt de artieste, die in de jaren tachtig en negentig hits scoorde met nummers als 'Straight up' en 'Cold hearted'.

Abdul is ervan overtuigd dat ze is voorbestemd om andere mensen te helpen. "Sinds ik klein ben, heb ik mensen altijd diep kunnen raken. Mijn doel is dan ook om het beste uit anderen te halen en hun successen toe te juichen", verklaart ze.

Zelf denkt de zangeres haar succes vooral te danken te hebben aan het totaalplaatje. "Ik ben niet de beste danser en ik ben zeker niet de beste zanger. Maar ik heb alle eigenschappen van een goede artiest."

Sinds het begin van American Idol in 2002 ligt Abdul regelmatig onder vuur vanwege haar soms vreemde en warrige uitspraken in de show. In de media wordt daarom druk gespeculeerd over een drugs- of drankprobleem. Volgens de artieste is daar niets van waar. Ze zou lijden aan posttraumatische dystrofie, een neurologische aandoening die veel pijn veroorzaakt, en daarvoor zware ontstekingsremmers slikken.

De 44-jarige Abdul vertelt veel last te hebben van de kwaal. "Als ik uitgeput overkom op televisie komt dat omdat ik het ben. Ik slaap slecht omdat ik zoveel pijn heb. En dan wil ik soms iets zeggen, maar struikel ik over mijn woorden", legt ze uit. De geruchten over haar ontkent ze stellig. "Ik word gek van de roddels. Ik ben nog nooit dronken geweest en ik gebruik geen drugs voor mijn plezier, maar medicijnen tegen de pijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen