Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader: Lindsay ook verslaafd aan pijnstillers

Shownieuws

Lindsay Lohan is niet alleen verslaafd aan alcohol, ze kan ook niet zonder pijnstillers. Dat beweert haar vader. Lindsay zit momenteel in een afkickkliniek.

(Novum/AP) - Lindsay Lohan is niet alleen verslaafd aan alcohol, ze kan ook niet zonder pijnstillers. Dat beweert haar vader, Michael Lohan, met wie de actrice al jaren geen goed contact meer heeft.

Michael Lohan zegt blij te zijn dat zijn dochter zich begin deze week heeft laten opnemen in een ontwenningskliniek. "Het is goed dat ze haar helpen afkicken van de medicijnen en andere dingen", zegt hij in een interview met E! Online. "Ze moet eerst clean worden en dan moet ze God gaan toelaten in haar leven."

Vader Lohan heeft zich tot het christendom bekeerd in de gevangenis, waar hij tot begin dit jaar een straf van vier jaar uitzat wegens mishandeling en rijden onder invloed. Hij zou nu trainingen volgen via de christelijke organisatie Teen Challenge om verslaafde jongeren te begeleiden tijdens hun afkickproces. Eerder dit jaar schreef Michael een open brief aan zijn dochter waarin hij haar opriep zich ook te bekeren en de controle over haar leven terug te winnen.

De 20-jarige Lindsay liet zich maandag opnemen in een afkickkliniek nadat ze afgelopen weekeinde werd gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed van alcohol of drugs. De actrice, die eind vorig jaar al bekende te kampen met een alcoholverslaving, werd opgepakt nadat ze met haar auto in de berm was beland en de politie een kleine hoeveelheid cocaïne in haar auto aantrof. Eerder dit jaar verbleef het feestbeest al eens een paar weken in een afkickkliniek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen