Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Justin Timberlake begint platenlabel

Shownieuws

Justin Timberlake is zijn eigen platenlabel begonnen. Hij is algemeen directeur van Tennman Records, dat hij samen met platenmaatschappij Interscope oprichtte.

(Novum/AP) - Justin Timberlake is zijn eigen platenlabel begonnen. De 26-jarige zanger gaat door het leven als algemeen directeur van Tennman Records, dat hij samen met platenmaatschappij Interscope-Geffen-A&M heeft opgericht. De dagelijkse leiding van het bedrijf is in handen van Ken Komisar, oud-topman van Sony BMG.

Timberlake heeft zin in zijn nieuwe baan. "We zijn heel blij met het talent dat we in huis hebben en ik kan niet wachten tot de wereld kennismaakt met mijn ontdekkingen." Eén van die nieuwe ontdekkingen zou wel eens de Nederlandse Esmée Denters kunnen zijn. Het 18-jarige talent, dat wereldberoemd werd door de video's die ze zelf op de filmpjessite YouTube plaatste, heeft onlangs voor Timberlake gezongen in een studio in Londen.

Uit een filmpje dat tijdens die ontmoeting is gemaakt, en dat sinds maandag te zien is op YouTube, blijkt dat de Amerikaanse zanger erg onder de indruk was van de stem van Esmée. "Ze zingt mijn nummer beter dan ik", lachte de 26-jarige artiest, nadat Denters zijn nummer 'What goes around...comes around' afrondde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen