Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Lindsay betrapt tijdens drugsorgie

Shownieuws

Calum Best lijkt net zoveel van het sterrenbestaan te genieten als zijn ex-vriendin Lindsay Lohan. Op een video is te zien is hoe Best geniet van seks en drugs.

Calum Best blijkt net zoveel van het sterrenbestaan te genieten als zijn ex-vriendin Lindsay Lohan. Op een videotape, die woensdag zou zijn gemaakt, is te zien is hoe Best met twee prostituees geniet van seks en cocaïne. "Ik ben stom geweest, ik heb er erg veel spijt van", stelt de 26-jarige socialite in een reactie aan de Britse krant The Sun.

Beelden uit de video tonen hoe zowel de twee dames van vertier als Best het witte poeder opsnuiven. "Of het nu gaat om alcohol, drugs of vrouwen, er komt een moment dat je denkt: 'dit had ik niet moeten doen'", zegt de zoon van de Noord-Ierse voetballegende George Best.

Wat voor gevolg de video heeft voor de verhouding tussen Best en Lohan is nog onbekend. De twee werden deze maand veelvuldig samen op de foto gezet, onder meer tijdens een romantische vakantie naar de Bahamas. Vorige week zou de affaire tot een einde zijn gekomen. Geruchten deden de ronde dat Best zijn 20-jarige vriendinnetje zou hebben bedrogen.

Lohan heeft inmiddels genoeg zorgen aan haar hoofd. Het veelbesproken feestbeest belandde zaterdag met haar auto in de berm, waarna de politie cocaïne in de wagen cocaïne vond. Dinsdag werd bekend dat de actrice zich heeft laten opnemen in een ontwenningskliniek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen