Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoontje van Jordan weer in ziekenhuis

Shownieuws

Het zoontje van het Britse model Jordan ligt weer in het ziekenhuis. Hij is door een spiegel gevallen en liep daarbij ernstige snijwonden in zijn gezicht op.

Het zoontje van het Britse model Jordan ligt weer in het ziekenhuis. De 4-jarige Harvey is door een spiegel gevallen en liep daardoor ernstige snijwonden in zijn gezicht op. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun woensdag.

Doktoren zouden bang zijn dat er nog glas is achtergebleven in de wonden van het ventje. Hij wordt daarom hoogstwaarschijnlijk overgeplaatst van het ziekenhuis in Surrey waar hij dinsdagavond is heengebracht, naar een ziekenhuis in Londen, waar een speciale afdeling is voor dit soort gevallen is.

Harvey, die blind is geboren en autistisch is, lag begin dit jaar ook al enkele weken in het ziekenhuis met brandwonden aan zijn benen. Hij liep de verwondingen op oudejaarsavond op, toen hij in een leeg bad kroop en de warme kraan open draaide.

Ook zijn hoogzwangere moeder Jordan en haar man Peter Andre zijn niet onbekend met medische tegenslagen. Peter Andre lag onlangs drie weken in het ziekenhuis met een hersenvliesontsteking. Katie Price, zoals Jordan eigenlijk heet, werd in 2002 behandeld voor een zeldzame vorm van kanker.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen