Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ode aan Limburg van Rowwen Hèze populair

Shownieuws

De ode aan Limburg van Rowwen Hèze is populair. Het 'lied vur Limburg' is sinds woensdag meer dan 17 duizend keer van de website van de band gehaald.

De ode aan Limburg die Rowwen Hèze vorige week uitbracht, is populair. Het 'lied vur Limburg' is sinds woensdag meer dan 17 duizend keer van de website van de band gehaald. De 25 duizend gratis singleschijfjes die werden verspreid via de kantoren en servicepunten van regionale kranten waren binnen twee dagen weg.

De Limburgse band bracht het nummer uit ter ere van de vijftigste verjaardag van zanger Jack Poels afgelopen woensdag. Voor de formatie, die vorig jaar haar twintigjarig bestaan vierde, was deze heugelijke gebeurtenis de aanleiding voor het gratis geschenk aan alle inwoners van Limburg.

Niet alleen de gratis single van Rowwen Hèze is populair. Ook de traditionele slotconcerten, waarmee de band jaarlijks haar tournee afsluit, waren afgelopen zaterdag binnen twintig minuten uitverkocht. De concerten vinden op 16 en 17 november plaats in America, de thuisbasis van de band.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen