Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sarah Michelle Gellar opent uitverkoop Harrods

Shownieuws

Sarah Michelle Gellar heeft vanmorgen de uitverkoop van het Londense warenhuis Harrods voor geopend verklaard. De actrice arriveerde in een koets bij de winkel.

Sarah Michelle Gellar heeft vanmorgen de zomeruitverkoop van het warenhuis Harrods voor geopend verklaard. De Amerikaanse actrice arriveerde in een koets met paarden bij de luxe winkel in Londen, zo meldt de Britse tv-zender ITV. Bij de ingang van het warenhuis werd de Buffy the Vampire Slayer-actrice verwelkomd door een horde fotografen en door de eigenaar van Harrods, de Egyptische zakenman Mohamed al Fayed.

Gellar, die gekleed was in grijze hotpants en stiletto's, was onder de indruk van het warenhuis en van Londen. Ze zei bij de opening het jammer te vinden dat ze niet vaker een bezoekje brengt aan de Britse hoofdstad, die ze 'een zusterstad van New York' noemde.

De 30-jarige actrice, die momenteel geniet van een vakantie van vier maanden, zegt zin te hebben weer eens lekker op koopjes te jagen. Op de vraag van een reporter of ze wel tegen uitverkoopstress kan, antwoordde actrice: "Ik ben een New Yorker, ik bloei op als ik stress heb."

Koopjesjagers stonden sinds 06.30 uur in rijen opgesteld voor de deur. Het warenhuis verwacht dat vooral de schoenen en handtassen gretig aftrek vinden, zei een woordvoerder in de krant Evening Echo.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen