Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss gedumpt door lingeriemerk

Shownieuws

Contract van Kate Moss als gezicht van lingeriemerk Agent Provocateur is niet verlengd ivm onenigheid tussen de eigenares en Kate.

Kate Moss is niet langer het gezicht van lingeriemerk Agent Provocateur. Het contract van het Britse model, dat 750 duizend euro waard is, wordt niet verlengd. Dat meldt de Britse krant Daily Mail.

Serena Rees, die samen met haar man Joe Corre eigenaar is van het dure lingeriemerk, bevestigt het ontslag van de 33-jarige Moss. "De huidige campagne met Kate komt in augustus ten einde en we hebben al een nieuw gezicht uitgekozen." Wie het model is, wil ze niet vertellen. Rees onthult wel dat het model 'anders' is en 'niet sexy op een overduidelijke manier'.

Bronnen in de modewereld fluisteren dat de vriendschap tussen Moss en Rees onder druk is komen te staan en dat Kate daarom het veld moet ruimen. De lingeriekoningin verliet onlangs haar man voor de voormalige bassist van The Clash. De vrouw van de bassist is één van de beste vrienden van het supermodel. Serena zou Kate hebben ontslagen, omdat werken met haar nu 'te gecompliceerd' zou zijn.

Ondertussen is in huize Moss-Doherty ook niet alles koek en ei. Pete Doherty, de 28-jarige vriend van het topmodel, zou donderdag de nacht hebben doorgebracht met een Zuid-Afrikaanse schone. Diverse Britse media melden dat de zanger van Babyshambles de vrouw, die sprekend op Kate zou lijken, oppikte in een nachtclub in Londen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen