Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams geeft 2,2 miljoen aan goed doel

Shownieuws

Robbie Williams heeft ruim 2,2 miljoen euro gestort op de rekening van een liefdadigheidsinstelling die hij heeft opgezet in zijn geboorteplaats Stoke-on-Trent.

Robbie Williams heeft ruim 2,2 miljoen euro gestort op de rekening van een liefdadigheidsinstelling die hij heeft opgezet in zijn geboorteplaats Stoke-on-Trent. Met het geld helpt stichting Give it Sum onder anderen jongeren met drugs- en alcoholproblemen.

De 33-jarige Williams worstelde zelf meerdere malen met drank- en drugsverslavingen. Begin dit jaar werd de Britse zanger in een afkickkliniek opgenomen wegens een medicijnverslaving. "Ik ben blij dat ik nu anderen kan helpen", zegt hij in de Britse krant de Daily Mirror.

Williams onthult dat hij meer wil doen voor de plaats waar hij is opgegroeid. "Ik hou van Stoke-on-Trent en ik zal er uiteindelijk naar terugkeren", onthult de ster, die momenteel in Los Angeles woont.

Robbie Williams maakte tot en met 1995 deel uit van de populaire boyband Take That. Inmiddels heeft hij een succesvolle solocarrière en bracht hij diverse albums uit. Zijn laatste album 'Rudebox' verscheen eind vorig jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen