Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer verklapt trouwdatum

Shownieuws

Frans Bauer verklapte zondag tijdens de Grootse Bingo Show Ooit dat hij volgend jaar mei gaat trouwen. Volgens zijn woordvoerder klopt dit echter niet.

Frans Bauer heeft zondag zijn mond voorbij gepraat. De volkszanger verklapte zondagavond tijdens de Grootse Bingo Show Ooit tegenover presentatrice Mies Bouwman dat hij volgend jaar mei gaat trouwen. Zijn woordvoerder Nikki Konings trok zijn woorden meteen in twijfel. "Even voor de duidelijkheid", zei zij in De Telegraaf, "er is nog helemaal geen datum bekend."

Volgens Konings lopen Frans en zijn Mariska zich al wel warm voor het huwelijk. "Ze zijn druk aan het voorbereiden, maar alles staat nog open", zegt ze. "Ik heb Frans net gebeld en gevraagd waarom hij dit tegen Mies zei. Daarop grapte hij en lachte: 'In mei legt iedere vogel een ei'. Dus neem het allemaal maar met een korrel zout."

De rechtstreekse uitzending van Grootse Bingo Show Ooit vanuit het Rotterdamse Ahoy trok zondagavond bijna 1,3 miljoen kijkers. Het evenement werd gehouden in het kader van de gelijknamige campagne van de Sponsorloterij. Met de actie wordt geld opgehaald voor een nieuwe polikliniek in het VU Medisch Centrum in Amsterdam, waar sneller een diagnose van kanker kan worden vastgesteld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen