Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan geniet van herwonnen vrijheid

Shownieuws

Een afgekickte Lindsay Lohan genoot dit weekeinde van haar vrijheid. Dat is te zien op foto's van de socialite, die zaterdag uit winkelen ging in Malibu.

Een afgekickte Lindsay Lohan heeft dit weekeinde met volle teugen genoten van haar vrijheid buiten de muren van de ontwenningskliniek. Dat is te zien op foto's van de rossige socialite, die zaterdag uit winkelen ging in Malibu, waar zij een maand lang in de werd behandeld in de Promises Clinic. Breed grijnzend paradeerde een zichtbaar afgeslankte en opgefriste Lohan voor een legertje fotografen.

Amper een maand geleden haalde de jonge actrice, die maandag 21 wordt, alleen nog de voorpagina's met foto's waarop ze dronken was te zien. Gekleed in vrijetijdskleding en met een lichtgebruinde huid leek Lindsay zaterdag in niets op het immer blasé kijkende meisje van voor haar opname in de kliniek.

Dat zij haar voorliefde voor dure designerspullen niet heeft verloren, blijkt uit de gadget die zij op de foto's demonstratief omhooghoudt: Lindsay heeft de hand weten te leggen op de langverwachte en kostbare iPhone van het computermerk Apple die vrijdag op de markt kwam. Daarop wijst showbizzexpert Perez Hilton op zijn weblog.

Geheel onbezorgd is het bestaan van het notoire feestbeest niet. Eerder deze week lekte een politierapport uit, waaruit blijkt dat Lindsay sporen van cocaïne in haar bloed had toen zij vorige maand met haar auto in de berm belandde. Ook zou zij twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol in haar bloed hebben gehad op het moment van het ongeval.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen