Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katie Holmes wil zingen en dansen

Shownieuws

Katie Holmes hoopt haar carrière nieuw leven in te blazen met een rol in de musicalfilm 'Nine'. Eerder deze week deed zij auditie bij regisseur Rob Marshall.

Katie Holmes hoopt haar ingedutte filmcarrière nieuw leven in te blazen met een hoofdrol in de musicalfilm 'Nine'. Eerder deze week bracht de vrouw van Tom Cruise een bezoekje aan regisseur Rob Marshall, die de succesvolle musicalfilm 'Chicago' op zijn naam heeft staan. Holmes moest laten zien of ze kan dansen en zingen, schrijft de Amerikaanse krant New York Post.

Maar er zijn meer gerenommeerde actrices die hun zinnen hebben gezet op de verfilming van de veelgeprezen Broadway-musical. Ook Demi Moore moest deze week haar kunsten vertonen voor de regisseur. Volgens de New York Post doen geruchten de ronde dat ook Renée Zellweger en Catherine Zeta-Jones in de running zijn. Beiden waren te zien in 'Chicago'.

De musical 'Nine', gebaseerd op de film 'Otto e mezzo' van Federico Fellini, draait om een filmregisseur die gebukt gaat onder een midlifecrisis. De verschillende vrouwen in zijn leven spelen een belangrijke rol in het verhaal.

De 28-jarige Holmes, die in films speelde als 'Batman begins' en 'Thank you for smoking', heeft al sinds jaren geen hoofdrol meer gespeeld. In april vorig jaar beviel zij van dochtertje Suri. Haar man Tom Cruise was donderdag op bezoek in Nederland om zijn nieuwe film 'Lions and lambs' onder de aandacht te brengen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen