Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Halfnaakte Paris flirt met camera's paparazzi

Shownieuws

Gekleed in een minuscule bikini maakte Paris Hilton dit weekeinde de stranden van Maui onveilig. De onlangs vrijgelaten blondine rolde speels door de branding.

Gekleed in een minuscule bikini heeft Paris Hilton dit weekeinde de stranden van Maui onveilig gemaakt. De onlangs uit de gevangenis vrijgelaten blondine rolde speels door de branding en klom lachend op een paar rotsen. Daarbij leek het haar weinig te deren dat horden paparazzi haar op de gevoelige plaat vastlegden.

De 26-jarige hotelerfgename kwam donderdag, slechts één dag na haar vrijlating uit de gevangenis, aan op het eilandje in de Amerikaanse staat Hawaï. Gehuld in een lang, wit gewaad en met een zwarte pruik en strohoed op haar hoofd, probeerde ze fotografen te misleiden.

De zonvakantie volgt op een celstraf van 23 dagen, die Hilton uitzat wegens rijden zonder geldig rijbewijs. Woensdag gaf ze haar eerste televisie-interview na haar verblijf in de gevangenis. Bij Larry King vertelde ze onder meer dat haar straf een traumatische ervaring was geweest. De uitzending trok 3,2 miljoen Amerikaanse tv-kijkers, drie keer zoveel als gewoonlijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen