Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Georgina Verbaan leent stem aan Simpsons-film

Shownieuws

Georgina Verbaan heeft een stem ingesproken voor de Nederlandse versie van 'The Simpsons movie'. Dat zegt Eddy Zoey, de regisseur van de animatiefilm.

Georgina Verbaan heeft een stem ingesproken voor de Nederlandse versie van 'The Simpsons movie'. Dat vertelt Eddy Zoey, de regisseur van de animatiefilm, vrijdag aan Novum Nieuws. Ook Sander Lantinga, Cees Geel en Eric Corton hebben rollen in de film over de familie uit Springfield.

Welke rollen de BN'ers hebben ingesproken is nog niet bekend. Zoey wilde wel verklappen dat de rollen van de familie Simpson door geoefende stemmen zijn gedaan. "Het is tegenwoordig een trend dat BN'ers animatiefilms inspreken", vertelt de 40-jarige Zoey. "De stemmen van de Simpsons zijn echter zó bekend, dat we niet gekozen hebben voor BN'ers, maar voor stemmen die echt klinken als die van de familie."

Stemacteurs als Reinder van der Naalt, Marjolijn Touw en Anneke Beukman tekenden voor hoofdrollen in de animatiefilm. Zoey, die geboren werd als Eddy Morsink, vond het fijn om met deze 'gerenommeerde stemmen' te werken. "Ze hebben heel weinig aanwijzingen nodig en dat is prettig als regisseur", vertelt hij.

'The Simpsons movie' draait vanaf 16 augustus in zowel de Nederlandse als de originele versie in de bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen