Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eve moet enkelband dragen

Shownieuws

Een rechter heeft bepaald dat Eve vijfenveertig dagen een elektronische enkelband moet dragen. De band houdt bij of de Amerikaanse rapper alcohol drinkt.

(Novum/AP) - Een rechter heeft bepaald dat Eve vijfenveertig dagen een elektronische enkelband moet dragen. De band houdt bij of de Amerikaanse rapper alcohol drinkt. De 28-jarige zangeres, die niet aanwezig was bij de uitspraak, werd eind april in Los Angeles gearresteerd, nadat zij met haar gouden Maserati in de middenberm van Hollywood Boulevard was terechtgekomen.

Op 20 juli wordt de enkelband getest om te bepalen of Eve, die eigenlijk Eve Jihan Jeffers heet, uit de buurt van de drank is gebleven. De protegé van Dr. Dre kreeg naast een enkelband, ook een voorwaardelijke celstraf van drie jaar en een boete van bijna driehonderd euro. Ze moet tien bijeenkomsten van de Anonieme Alcoholisten bijwonen en ze moet lessen over alcoholmisbruik volgen.

Eve heeft meerdere albums opgenomen, waaronder 'Scorpion'en 'Eve-Olution'. Ze won een Grammy voor 'Let me blow ya mind', een nummer dat ze samen met Gwen Stefani maakte. Ze is ook te horen op de single 'Rich girl' van Stefani. Momenteel heeft ze, samen met Kelly Rowland, een hit met 'Like this'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen