Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miljoen geboden op vuilnis Paris Hilton

Shownieuws

Op een leeg blikje hondenvoer uit de vuilnisbak van Paris Hilton is ruim een miljoen euro geboden. Het is niet duidelijk of het om een echt bod gaat.

(Novum/AP) - Op een leeg blikje hondenvoer uit de vuilnisbak van Paris Hilton is ruim een miljoen euro geboden. Werknemers van de website HollywoodStarTrash.com hadden het blikje en nog drie andere voorwerpen op veilingsite eBay gezet. De veilingsite trekt de echtheid van het bod in twijfel en is druk bezig vast te stellen of het om een serieus bod gaat.

EBay zegt in een verklaring dat alle biedingen die op de site gedaan worden geldig zijn. Tegen als grap bedoelde biedingen wordt actie ondernomen.

Het bedrijf Party Animal Inc. maalt er niet om of het bod echt is of niet. Door alle media-aandacht rondom de blikjes hondenvoer loopt de verkoop storm. "In de afgelopen 24 uur hebben wij meer bestellingen gehad dan ooit tevoren", zegt de eigenaar van het bedrijf.

Behalve op het blikje hondenvoer van de deze week uit de gevangenis vrijgelaten Paris kunnen fans op een gebruikte tandenborstel, een gesigneerde ansichtkaart en een brief van een fan bieden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen