Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Humberto Tan uit de kleren voor Giel Beelen

Shownieuws

Humberto Tan en Pierre Wind zijn twee van de gasten die naakt aanschuiven bij Giel Beelen. Hun wordt het hemd van het lijf gevraagd in een nieuwe televisieshow.

Humberto Tan en Pierre Wind zijn twee van de gasten die naakt aanschuiven bij Giel Beelen. De 3FM-dj vraagt ze het hemd van het lijf voor zijn nieuwe televisiehow, die vanaf 8 juli wordt uitgezonden.

Met de ONM-acteur Aram van de Rest heeft de 30-jarige Beelen al een proefaflevering opgenomen. "Dat was gelijk een heel heftig gesprek", vertelde de radiomaker in de radioshow Hagensopdemiddag, van de Avro.

Door het gebrek aan kleding wil Beelen verder gaan dan de doorsnee interviews die hij voor 3FM afneemt. "Fuck de bekende Nederlander, ik wil weten wat voor mens het is", stelde hij. "Pierre Wind is natuurlijk iemand die altijd heel druk doet en in je aura gaat staan. Ik wil hem ook wel eens heel rustig zien zitten tegenover mij."

Of sportpresentator Tan helemaal uit de kleren gaat, is nog niet zeker. "Misschien houdt hij wel een broekje aan, daar was hij nog over aan het twijfelen", zei Beelen, die het zou betreuren als Tan niet in adamskostuum tegenover hem komt te zitten.

BN'ers die zich opgelaten voelen zonder kleding hoeven niet te vrezen. "We hebben een vrij hoge tafel", grapte de radio-dj.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen