Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick & Simon schrijven titelsong 'Bontekoe'

Shownieuws

Nick & Simon schrijven de titelsong van de jeugdfilm 'De scheepsjongens van Bontekoe'. Dat maakte producent Foreign Media Group woensdag bekend.

Nick & Simon schrijven de titelsong van de jeugdfilm 'De scheepsjongens van Bontekoe'. Dat heeft producent Foreign Media Group vandaag bekendgemaakt. Volgens een woordvoerder is het nog onduidelijk hoe het nummer gaat heten.

Voor het Volendamse duo is gekozen omdat de twee goed aansluiten bij het oer-Hollandse karakter van de film. "Het was gelijk al duidelijk dat het een Nederlandstalig nummer moest worden", zegt woordvoerder Monique van Schendelen. "Volendam is een zeeplaats en dat sluit leuk aan bij het verhaal."

Opnamen van de film, die van start gingen in Enkhuizen, verplaatsen zich binnenkort naar Australië. 'De scheepsjongens van Bontekoe', die wordt geregisseerd door Steven de Jong, is gebaseerd op het gelijknamige boek van Johan Fabricius uit 1924. De film verhaalt over een groep scheepsjongens die schipbreuk lijden en op Sumatra belanden. De film moet 22 november in première gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen