Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears doet boekje open op website

Shownieuws

Britney Spears is een tijd lang de weg kwijt geweest. "Ik ben heel diep gezonken", stelt ze op haar website. "Ik was als een kind dat schreeuwde om aandacht."

Britney Spears is een tijd lang de weg kwijt geweest. Dat schrijft ze op haar website. In een brief aan haar fans probeert de voormalige popprinses uit te leggen wat er de afgelopen maanden met haar is gebeurd. "Ik ben heel diep gezonken", stelt ze. "Ik denk niet dat het kwam door alcohol of depressie. Ik was als een kind dat schreeuwde om aandacht."

Nadat ze in november scheidde van Kevin Federline, met wie ze twee jonge kinderen heeft, kwam de 25-jarige Britney regelmatig in opspraak. Ze werd bijna elke avond feestend gespot, waarbij ze regelmatig zonder slipje uit auto's stapte. In maart werd ze uiteindelijk opgenomen in een afkickkliniek, na een tumultueuze week waarin ze onder meer haar hoofd kaalschoor.

Volgens de zangeres is het niet meer dan logisch dat ze na haar scheiding van Kevin Federline in november behoefte had de beest uit te hangen. "Ik denk dat het normaal is voor een jong meisje om uit te gaan na een scheiding. Ik denk dat iedereen het zo hoog opnam omdat ik zo lang niet uit was geweest." Maar ze geeft toe dat ze niet helemaal besefte wat ze deed. "Ik was zo overdonderd door de scheiding. Ik had geen idee wat ik met mezelf aan moest, en dat maakte me verdrietig. Ik moet toegeven dat ik echt de weg kwijt was."

Britney stelt dat ze veel geleerd heeft van de afgelopen tijd. "Ik zie de wereld nu met heel andere ogen. Vooral het feit dat mensen misbruik van je maken terwijl je zo kwetsbaar bent, was een belangrijke les voor me. Mensen namen me mee naar dineetjes en feestjes, en dan kwam ik er aan het einde van de avond achter dat ik alles moest betalen", vertelt ze. "Mijn probleem was dat ik teveel mensen toeliet in mijn leven."

Het is niet haar bedoeling om 'het slachtoffer uit te hangen' met haar brief vertelt Britney. "Ik hoop alleen dat er misschien mensen zijn die me anders gaan bekijken. Ik wil hetzelfde in mijn leven als jullie, en dat is gelukkig zijn", legt ze uit aan haar fans. "Het is raar dat iedereen een mening over mij heeft. Ik verbaas me over de verhalen die rondgaan. Er is jullie kant van het verhaal, mijn kant en de waarheid. Ik hoop dat die ooit naar buiten komt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen