Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan weer opgenomen in afkickkliniek

Shownieuws

Lindsay Lohan is weer opgenomen in een afkickkliniek. In een verklaring stelt de 20-jarige actrice haar opname te zien als een medische zaak.

(Novum/AP) - Lindsay Lohan heeft zich weer laten opnemen in een afkickkliniek. In een verklaring roept een woordvoerder van de actrice de media op haar opname te zien als een medische zaak. "We vragen de pers de ernst van de situatie in te zien en de privacy van Lindsay en haar medepatiënten te respecteren."

In januari werd de actrice ook al opgenomen in een zelfde soort kliniek. Ook toen voerde ze haar 'persoonlijke gezondheid' op als reden voor de opname. Haar verblijf in de kliniek destijds lijkt Lindsay echter niet veel te hebben opgeleverd. Meteen na haar ontslag uit het behandelcentrum werd het feestbeest al weer feestend gespot.

Dat de 20-jarige actrice zich nu weer heeft laten opnemen lijkt voor te vloeien uit haar arrestatie afgelopen weekeinde. Zaterdag reed Lohan haar auto de berm in, waarna er een kleine hoeveelheid cocaïne in haar auto werd aangetroffen. Zij werd vervolgens aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol of drugs. De actrice leek zich hierdoor echter niet uit het veld te laten slaan, een dag later werd ze alweer gesignaleerd in diverse nachtclubs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen